Om oss

Mubarakgruppen är ett väletablerat utbildningsföretag som sedan starten 2011 driver grundskolor i Stockholm och Sollentuna, samt förskolor i Stockholm, Upplands Bro,Sundbyberg och Sigtuna/Märsta.

Organisation:

Mubarak Utbildning AB är huvudman för grundskoleverksamheten vid Stockholm International Academy i Hägersten och Häggvik, Sollentuna.

Mubarak Förskolor AB är huvudman för sju förskolor i Stockholmsområdet: Humlan i Hjulsta, Nyckelpigan i Skarpnäck, Jupiter i Sundbyberg, Galaxen och Vintergatan i Rinkeby samt Fjärilen i Bro och Myran i Märsta.

Swesbi Partnership AB är huvudman för förskolorna Månen i Husby samt Stjärnan i Rinkeby.

Ledning:

Mubarakgruppen har en gemensam ledningsgrupp för de tre huvudmännen som driver en modern utbildningsverksamhet med inriktning på att ge alla elever oavsett bakgrund och tidigare skolunderbyggnad en bra start i livet med hjälp av en gedigen kunskapsbas.

Fakta:

Tillsammans omsätter vi ca.135 miljoner och har ca. 160 anställda. Vi har totalt ca 800 elever i våra skolor som har en interkulturell inriktning. Vi är dokumenterat (ref. Skolverket SALSA 2017 analys) bland de främsta skolorna i Sverige när det gäller elevernas kunskapsresultat i grundskolan med hänsyn taget till elevernas socioekonomiska förutsättningarna.

Företagsledning

Abdirahim Adam, VD Mubarak Utbildning

Sten Hansson, Senior rådgivare, ordf. skolstyrelsen

Mahad Mohamed, VD Mubarak förskolor, VD Swesbi Partnership AB

Array Array
Copyright © 2024 Mubarak Utbildning AB